Ha nem járok kondiba súlyt emelgetni, csak otthol eddzek a testsúlyommal (húzódzkodás, fekvőtámasz), lehet izmot növeszteni? Nem feltétlen testépítő méretű izmok, csak sportos kinézet.
Én egy éve edzek házi készítésű súlyzókkal, fekvőttámaszt, felülést is (majdnem) rendszeresen csinállom. Egy év alatt kábé 5 kiló izmot szedtem fel magamra, ami nagyon kevés. De nyilván az is közbe szól nekem hogy nehezen hízó típúsú vagyok. Ha lenne elég pénzem, akkor inkább konditerem, és vennék valami jó tápálékkiegészítőt. Ahhoz hogy te megtudj mindent a testépítésről akkor olvasd el a Testépítés nagy enciklopédiája című könyvet. Én azt olvasom, és rengeteg hasznos tanácsot adott. Még neked is hasznos, hiába nem akarsz hatalmas izmokat. A könyvet egyébként Schwarzenegger írta.
Egy jól felszerelt otthoni edzőterem sem ér fel azzal, amit azok a konditermek nyújtanak, ahol közösen edzhetsz másokkal. Ahhoz hogy otthon elérd azt hogy jól nézz ki, sajnos százezrekre kell beruháznod- írja a könyv.
Attól függ, milyen nehéz vagy.
Ha vékony, könnyű, akkor nem. N jó, először valamennyit mindenképp, de nem sokat.
Ha nehéz vagy, akkor igen, akkor izmosodsz.
15-20 ismétlésnél több már nem fog izomnövekedést generálni.
http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0
ezek se kondiznak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!