Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lehet valaki gyengébb...

Miért lehet valaki gyengébb az átlagnál?

Figyelt kérdés

Valaki, aki mozog fele-háromnegyed annyit, mint szükséges (orvosok, kutatások stb szerint), mégis gyengébb, mint azok, akik semmit, de semmit sem mozognak, esetleg cigiznek.

Fiatal felnőttekről van szó, nincs túlsúly, legalábbis nem jelentős.

Lépcsőzés, bringázás felfelé, izmok regenerációja, izomláz időtartama, ilyesmire gondolok.

2017. júl. 3. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért lehet valakinek kissebb ivarvesszője az átlagnál?
2017. júl. 3. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg annyit eszek amennyi belém fér és nem hízok xdd
2017. júl. 3. 19:53
 3/5 anonim válasza:

Az élet igazságtalan.

Van olyan osztálytársam, a csaj konkrétan minden nap tábla csokit meg péksütik halmát zabalja be és alig 50 kiló, miközben én egészségesen étkezem és még mozgok is hozzá és nem megy le egy deka sem rólam. 15 kilóval vagyok nehezebb. Ez van, ezt kell szeretni.

2017. júl. 4. 14:37
 4/5 paper_chaser ***** válasza:

#3: Majd 10-20 év múlva fog szarul kinézni, te meg akkor jól, de ne add fel.

Gyengeséget meg sok mindenben lehet írni, ugyanúgy, ahogy az erősségeket is.

"Lépcsőzés, bringázás felfelé, izmok regenerációja, izomláz időtartama, "

Ezeket írtad. Lépcsőzésnél az a jobb, akinek nagyobb az állóképessége és jó a koordinációja, nem esik el.

Bringázásnál emelkedőn megint csak az állóképesség számít meg a biciklid. Ha neki van váltója vagy jobb, több fokozatos kerékpárja van, akkor otthagy.

Izomláz időtartama meg attól függ, hogy milyen mértékben erőltetted meg magad. Igyál sok vizet, az segít ilyenkor.

Nagyjából ennyi.

2017. júl. 4. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Én a hosszú távú, enyhébb terheléseket bírom jól, de lehetőleg legyenek egyenletesek, ne nagyon legyen "pihenés", leülés.

Másoknak a pihenés segít, nekem utána százszor rosszabb.

2017. júl. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!