Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok?

Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van rajtam 10-12 kg súlyfelesleg (65 kiló vagyok és 170 cm). Igazából tudom, hogy ez nem sok, de látszik rajtam, mások is mondták már. Régebben sokkal vékonyabb voltam. Nem mozogtam semmit, helytelenül táplálkoztam, rengeteg édességet ettem.

Nemrég elkezdtem egészségesebben étkezni, ráadásul kevesebbet is eszem és rendszeresen, tehát minden nap próbálok 4x ugyanabban az időpontban enni.

Mellette vagy ha már elfogytam szeretnék izmosabb, tónusos testet.

Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban, tudom, hogy az nem segít. Inkább lassabban, de tartós legyen az állapot. Persze tudom, hogy egy sportos testet karban kell tartani egy életen keresztül.

Szóval mit ajánlatok? Elkezdtem edzeni is nemrég, de nem tudom igazából, hogy milyen arányban kéne, hányszor és mennyi időt egy héten? Kardio vagy súlyos edzés kell?

Ezzel kapcsolatos mindenféle tanácsot szívesen fogadok!

18/L

2017. jún. 29. 16:17
 1/3 A kérdező kommentje:

*lefogytam

Azért el nem akarok fogyni! :D

2017. jún. 29. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
kardiozni mindenkepp kell. az mondjuk legyen futas vagy kerekparozas. az izomnoveleshez sulyzok. sajat sulyos edzesnek jo a trx. ha lefogytal akkor mehet a feherje. lehetoleg termeszetes uton. hetente 3x minimum kell edzeni, de az 5 lenne az igazi.
2017. júl. 4. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. júl. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!