Egy 14 éves lánynak milyen sportot lenne érdemes elkezdenie?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami sportos és szeretnék valami olyan sportot elkezdeni ,amit ennyi idősen még érdemes. Nem fontos a verseny ,de az is jó. Utoljára negyedikes koromban jártam rockyra fél évet ,de már kisestem a gyakorlatból.2017. jún. 23. 14:57
1/6 anonim válasza:
Én vívok és vannak olyan edzős társaim akik 16 évesek és kb. 1 éve kezdték, szóval én azt ajánlom.
Vagy valami táncot: hip-hop mazsorett vagy ilyesmit.
2/6 anonim válasza:
Ez attól függ milyen lehetőségeid vannak, de én főként az úszást ajánlom az megedz téged rendesen.Nekünk a suliba van lehetőség kenuzni és egy csomó lány jár is.Azonban ha neked a labdajátékok jönnek be jobban akkor a röplabdát tudom ajánlani de akár kosarat vagy kézilabdát is csak azt a lányok kevésbé szeretik legalábbis akiket én ismerek.Remélem tudtam egy kicsit segíteni, jó sportolást! :) 15/F
3/6 anonim válasza:
küzdősportot, harcművészetet simán elhezdhetsz még, főképp azért, mert 18 alatt nem is nagyon ajánlott a felületkeményítés.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2017. jún. 28. 19:12
5/6 afegrgrgrg válasza:
én a lovaglást vagy a táncot ajánlanám :)
6/6 anonim válasza:
én szeptemberben kezdtem el kajakozni 14 évesen, nem volt késő, én csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!