Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 13 éves fiúnak milyen...

Egy 13 éves fiúnak milyen sportot lenne érdemes elkezdenie?

Figyelt kérdés
1. osztálytól 3. osztályig fociztam, de beleuntam és azóta nem sportoltam semmit
2016. febr. 20. 16:28
 1/4 anonim válasza:

Én a futást nagyon tudom ajánlani. Persze, csak ha érzel ambíciót mellette :)

Először 4-5 perc folyamatos futással, nagyobb szünetekkel, majd egy hét után már lazán fognak menni a 10 percek is.. Ha pedig arra is ráunsz ( ha nem bírsz minden nap futni) akkor esetleg biciklizni mellé haverokkal.

Vagy nem tudom, hogy a közelben valamilyen önvédelmi sportot tudnál-e űzni?

2016. febr. 20. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamelyik harci stílust kezdd el, ha szeretnéd. Fiatal vagy, még profi is simán lehetsz bármelyikből. Box, Thai Box, Kick Box, Kung-fu, Karate, Taekwondoo. Például. Ha érdekel, akkor nézzél utánuk! :)
2016. febr. 20. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Kipróbálom majd a küzdősportokat, és a futást is Lehet valamelyik megtetszik

köszi a válaszokat

2016. febr. 20. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen menj el egy box edző terembe. Nagyon jó kondit ad, és más küzdősportokhoz is egy nagyon erős alapot, amire tudsz építeni. megtanítja használni az öklöd, és alapvetően a fejleszti a küzdelmi készségedet is.
2016. febr. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!