Egy 13 éves fiúnak milyen sportot lenne érdemes elkezdenie?
Figyelt kérdés
1. osztálytól 3. osztályig fociztam, de beleuntam és azóta nem sportoltam semmit2016. febr. 20. 16:28
1/4 anonim válasza:
Én a futást nagyon tudom ajánlani. Persze, csak ha érzel ambíciót mellette :)
Először 4-5 perc folyamatos futással, nagyobb szünetekkel, majd egy hét után már lazán fognak menni a 10 percek is.. Ha pedig arra is ráunsz ( ha nem bírsz minden nap futni) akkor esetleg biciklizni mellé haverokkal.
Vagy nem tudom, hogy a közelben valamilyen önvédelmi sportot tudnál-e űzni?
2/4 anonim válasza:
Valamelyik harci stílust kezdd el, ha szeretnéd. Fiatal vagy, még profi is simán lehetsz bármelyikből. Box, Thai Box, Kick Box, Kung-fu, Karate, Taekwondoo. Például. Ha érdekel, akkor nézzél utánuk! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd a küzdősportokat, és a futást is Lehet valamelyik megtetszik
köszi a válaszokat
2016. febr. 20. 18:30
4/4 anonim válasza:
Ennyi idősen menj el egy box edző terembe. Nagyon jó kondit ad, és más küzdősportokhoz is egy nagyon erős alapot, amire tudsz építeni. megtanítja használni az öklöd, és alapvetően a fejleszti a küzdelmi készségedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!