Szegeden hol érdemes elkezdenie egy 13 éves fiúnak kajakozni, mik a követelmények?
Figyelt kérdés
járok konditerembe kb. egy hónapja, 171 cm vagyok, 71 kg2010. nov. 28. 10:40
1/10 Steve123321 válasza:
Nem vagyok szegedi, de szerintem a démásznál kezdj el kajakozni még nem késő de sokat kell küzdened ahhoz ha versenysportoló akarsz lenni a legfontosabb követelmények a kajak kenuba hogy:tudj úszni ,légy kitartó, és a legfontosabb tiszteld a vizet és annak erejét mert ha nem tiszteled nem tudsz érvényesülni ezzel az életstílussal
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úszni tudok és nagyon szeretem a vizet, sokat tudok róla és imádok vízközelben élni, a kitartásom is egész jó :D
2010. nov. 30. 15:39
3/10 anonim válasza:
a versenysportot hagyd inkább :D oda nagyon komoly doppgin kell meg pénz! de hobbiból mindenképp ajánlom!
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:D és úgy mennyit kell rááldozni(anyagilag) és mit (fizikailag)?
2010. dec. 1. 19:56
5/10 anonim válasza:
a tagdíj lehet 3-5000 ft ig de inkább 5000 alatt. Jó sok súlyzós és állóképességi edzés lesz, de ezeket élvezni fogd ne aggódj. ;)
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, jól hangzik :D
2010. dec. 5. 20:02
7/10 Steve123321 válasza:
Nem kell hozzá pénz a kajak-kenu egy olyan sportág ami meghálálja a befektetett energiát ha jó vagy hajógyáraktól lehet szerezni hajót mint támogatás anyagi gondok szerintem nem lennének a doppingról meg annyit aki nem akar az nem szed kész ez minden ember saját joga eldönteni én a tisztaságban hiszek
8/10 Steve123321 válasza:
Elég hamar meghálálja ez a sport a munkát amit beleviszel hamar elég erős és kitartó izomzatod lesz megtanulod értékelni a munkát.Fejben is helyrerak nem csak az izomzatodat növeli és az állóképességed hanem a fejben a dolgokat is pl:HA komolyabban fogod csinálni edzéseken,versenyeken gyakran lesznek "falak"amiken át kell majd menned ezek olyanok hogy egyszer csak rád tör hogy nem bírod tovább és feladod ezt fejben kell eldönteni hogy meghátrálsz vagy mész tovább és ez a sport segít abban hogy te azok közé tartozzál akik tovább mennek és nem adják fel soha
9/10 Kicsi Ré válasza:
az edf démász szeged-ben kajakozhatsz
én miskolcon járok kb egy éve(most vok 10 éves) de már voltak eredményeim az alapokat nagyon könnyen el lehet sajátítani de mindig lesz hová fejlődni
ha el akrod kezdeni akkor most tedd meg mert már késő lesz
nálunka tagdíj 4000 FT szerintem másholsem sokkal több
hajót és lapátot azt kapsz az egyesülettől
van olyan fiú nálunk is aki 13 évesen kezdte és ha eléggé elszánt vagy és keményen eddzel(a téli alapozó azaz futás úszás és kondi edzéseken is akkor még akkár versenyezhetsz is)
10/10 anonim válasza:
nem tudom honnan veszítek hogy késő el kezdeni kajakozni focival ellentétbe ezt később is el lehet kezdeni és lehet olimpiai bajnok is lásd Janics Natasát 16 évesen kezdet el komolyan kajakozni. Én 13 évesen kezdtem el és 3 hónappal késöbb diákolimpián 2. lettem... szóval nem késő föleg nem a kajaknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!