Milyen sportot lenne erdemes meg kiprobalnom? Vagy hagyjam, teljesen remenytelen eset vagyok?
Az a helyzet, hogy en egy 149 cm magas, kb.45 kg-os lany vagyok, nagyon gyenge fizikummal es rettento benasaggal megaldva:(
Eddig probaltam az uszast, lovaglast, a neptancot es az akrobatikus rock and rollt valamint izelitokent sokszor probaltam kulonbozo labdajatekokat (foci, kezi, kosar, ropi) es a gerendat, talajtornat is, de talan az uszas kivetelevel (az is csak egy atlagember szintjen megy) MINDENBEN csalodnom kellett. Semmit, de tenyleg semmit nem tudtam normalisan csinalni vagy pedig az volt, hogy egy ideig fejlodtem, aztan megrekedtem egy szinten. De sokkal inkabb a benazas, kinlodas volt a jellemzo, a reflexeim szornyuek, labdat nem tudom elkapni, felrerugom, nem birom elutni vagy epp kosarra dobni vele, gerendan osszevissza billegek vagy lefordulok rola, futni meg konkretan nem birok, 100 m utan meg akarok halni es nagyon lassu is vagyok, pedig tenyleg beleadok mindig mindent. Turaknal sem birom a nagy tempot, egyszeruen mindenhez egy nyomoreknak erzem magam:(
Pedig tudom, hogy a sport fontos, egeszseges es nagyon irigylem azokat, akik oromuket lelik a mozgasban es tehetsegesek.
Olyan viccesen megtudtok sertodni a semmire:D
"Es bocsanat, hogy udvariasan volt kepem visszautasitani a javaslatodat (bar teljesen ez sem igaz, mivel a boxra nem mondtam semmi rosszat) Nem tudom, miert kell erre elkezdeni szemelyeskedni. Igen, valoban a kigyurt emberekre asszocialok, mivel ismerek hobbi szinten kondizokat, de egyikuk sem tartja magat testepitonek"
Bocsanatkeres elfogadva. Probaltam kicsit mas szemszogbol bemutatni a sportot. De egy lany/no akkor sem lesz kigyurt a natural vonalon, szoval felesleges ragoznom. Sot, meg a fiuk sem. Mondjuk kinek mi, a kigyurt. Csak ha mar gyengenek es nyomoreknak irtad le magad, akkor ugy gondoltam ha van sport ami teljesen atformal, az a testepites, mert errol szol az egesz. De ha neked ugy jobb, kondizas, akkor legyen az:D
Orulok, hogy segithettunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!