Hogyan formásítsak, ha nem bírom a súlyzós edzéseket? 19/L
Nem fogyni szeretnék, hanem csak formásodni, szálkásodni. Arra gondoltam, hogy minden nap futok (ez már folyamatban van 1 hete), de le lettem hurrogva, hogy ezzel nem fogok formásodni, hanem súlyzós edzés kellene.
Viszont az a gond, hogy ezeket nem bírom, illetve az ízületeim nem bírják, recsegnek, kattognak, fájnak tőle. Régebben rendszeresen csináltam guggolásokat (szabályosan), volt hogy súllyal és pár napos edzés után a térdem teljesen tropa lett, elkezdett recsegni. A kézi súlyzózást meg a könyököm nem bírja, ahogy a fekvőket se.
A kardió edzés viszont nálam teljesen jól bevált. Ezzel tényleg nem tudok formásodni? Tudtok valami mást tanácsolni, amivel igen?
19/L/160cm/56kg
Köszönöm!

Kardióval fogyni lehet inkább?
Az se lenne gond, ha lemenne egy 3-4-5 kg. :D

Látom, te értesz hozzá. :)
Szerinted mitől lehet az, hogy nem hízom, pedig az esetek legnagyobb részében többet eszem, mint 2000 kcal és nem is mozogtam nagyon eddig minden nap?
Nem azt mondom, hogy nádszál vagyok, de 5-6 éve egy grammot se híztam, pedig sokat eszem.

Ilyen fiatalon sok embernek gyors az anyagcseréje. Én 3600-3800kcal körül kezdek el hízni.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!