Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyi elég? Nyárra szép leszek?

Ennyi elég? Nyárra szép leszek?

Figyelt kérdés
Heti két alkalommal járok futni, azt nem mondom, hogy 30-40 perceket:$...néha megszoktam állni, mert majd kiköpöm a tüdőm, utána meg gyorsan sétálok, de nem baj, az is mozgás, nemde?:D Igazából fogyni szeretnék, de nem sokat, max 3 kilót. Sokkal kevesebbet is eszek kb. 2 hete, szerintetek így mennyit lehet leadni, és még kellene tennem érte valamit? A hasam elég nagy és zavar, hogy ilyen..:S:( Nyárra feszes hasat szeretnék, amilyen tavaly is volt. Felülés kizárva, attól nagyon fáj a derekam. Amúgy 17 éves lány vagyok, 163 cm, és 57 kiló.
2010. máj. 18. 18:50
 1/6 anonim válasza:
biztos nem nagy a hasad.:) a kilód elég szerintem.:D amugy ha többet tornázol stb.. biztos feszes lesz a hasad.:) sok szerencsét.!(: 13/l
2010. máj. 18. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem!

Ne olyan tempóban fuss, amitől 30 perc után kiköpöd a tüdőd. Egy jó kardió edzésnek az a minimum mennyisége, ennél kevesebbel pont a kívánt hatást nem fogod elérni, és a zsírégetés sem fog beindulni. A zsírok viszonylag nehezen oldódnak, és sok idő kell a szervezetnek, mire égetni kezdi őket, egy ilyen időtartamú futásnál még csak az általad bevitt szénhidrátokat kezdi bontani a szervezet.

A másik fontos dolog, hogy ne feltétlenül kevesebbet, inkább egészségesen étkezz!

Ha éhezel, azzal izmot veszítesz, és minél nagyobb valakinek az izomtömege, annál könnyebb a zsírégetés. Sok gyümölcs, kevesebb cukor, fehér húsok, nasi kizárva!

2010. máj. 18. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát köszike:D Valahogy az 1. válasz jobban tetszett:/
2010. máj. 18. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
de a 2. válasz az igaz az első pedig hülyeség!!
2010. máj. 18. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szépnek születni kell, a fogyástól vékonyabb leszel, de nem feltétlenül szebb is.
2010. máj. 18. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg elmehetnél úszni is ha ráérsz, szerintem az mindenre jó. :)
2010. máj. 18. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!