Gáz a kis mell sport melltartóval?
Figyelt kérdés
70A-s melltartót hordok. Járok futni és mikor melegebb van akkor a pólót is elhagynám már. Szerintetek gáz 15 évesen kis mellel futni? Nincsen benne semmi szivacs, vastagabb anyagú adidas sportmelltartó. Nyilván kerek feszes, és igazából jó dekoltázst csinál így is, de nagyon kicsi. Szerintetek? 15L2017. jún. 11. 19:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha te jól érzed magad benne. Csak ne nagyon olyan kisebb fajtát vegyél, hanem olyat ami minimum leér egy kicsivel a gyomorszájad felé
2/5 A kérdező kommentje:
Nem persze, nem lóg ki sehol semmi. Megfelelő méretet vettem. És igen leér a gyomorszájamig. Engem igazból nem zavar, mert az uszodába más opció se lett volna. És így ott megtanultam elfogadni magam. De így kívülállónak nem fordul meg a fejében, hogy gáz? A kérdés ez akart lenni egész pontosan.
2017. jún. 11. 19:11
4/5 anonim válasza:
Jól értem, hogy a méret miatt lenne gáz? Ezesetben szerintem egyáltalán nem az. A mellméret akkora amekkora, ezen az ember úgyse tud változtatni, az meg nem méret alapján osztogatott privilégium, hogy valaki futhat-e sportmelltartóban póló nélkül. Szóval szerintem csak nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!