Napi 10km séta átlagosnak számít?
Figyelt kérdés
Szeretek sétálni és növelném ezt a távot.2017. jún. 6. 10:32
1/5 anonim 

válasza:

1km séta 100calória
1 tábla csoki 500 000calória
hajrá
2/5 anonim 

válasza:

Első, hogy jön ide a csoki? Pont sehogy.
Mit értesz átlagos alatt? Az átlagember nem sétál ennyit, az biztos. Ismerőseim máig csodálattal néznek rám, mert heti egyszer ennyit legyaloglok, nem értem... Régen naponta megvolt ez, plusz teljesítménytúrák és az sem volt olyan rengeteg.
Ha neked jó sokat gyalogolni s van rá időd meg minden, tedd :)
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem 1km séta 50-55 közötti kcal-t éget el, intenzitástól függően.
A kocogás is inkább csak 70kcal / km.
A 100 eléggé (túlzottan) optimistának hangzik.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok. Nem fogyni szeretnék. Hát igen, sajnos kevés idő jut erre de nem lehetetlen kivitelezni
2017. jún. 7. 18:40
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem már több az átlagosnál, de csak hasznodra válik. fogyni nem fogsz, de tapasztalatom szerint sokkal fittebbnek fogod érezni magad egész nap, kisebb gondokon is segít. nyugodtan csináld, csak jót teszel a szervezetednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!