Baj, ha más irányba csavarok?
Figyelt kérdés
Szertornázom, és valamiért az előre szaltó félfordulatot jobbra tudom csavarni, pedig minden más balra megy jobban. El fogok emiatt akadni? Vagy hogy javítsam ki?2017. jún. 4. 21:45
1/4 anonim válasza:
Mit mond az edződ? Lényegében mindegy merre csavarod, de általában minden elemet egy irányba csavarnak ( van aki jobbra van olyan aki balra, de az ritka, hogy valaki egyik elemet erre másikat arra).
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, csak ezt az egy elemet csavarom jobbra. Nem tudom mi a magyar neve, de az arabiant is pl. balra csavarom
2017. jún. 4. 23:02
3/4 anonim válasza:
Ez nem befolyásol semmit :D Mondjuk én minden jobbról balra csavarok, kivétel az oldal szaltó csavart azt balról-jobbra.
Egyébként max az zavarhatna ha pl ellenkezőleg csavarnál, mint ahogy rundelezel :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak azért zavar, mert a hatra szalto egesz fordulathoz nem jo, ha az arabiant meg a fel fordulatos szaltot nem ugyanabba az irányba csavarom. Amugy engem se zavar
2017. jún. 6. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!