16 évesen mindennapos alapozó használata? Illetve szemceruza alapozó nélkül?
Szóval már úgy 15, 14 éves korom óta próbálkozom a sminkeléssel, akkor még alapozó nélkül,csak szemceruzát használtam. Mostanság kezdtem el alapozót használni és szerintem egész jó, mert szebb lesz tőle a bőröm , viszont hosszú távon mindennap (suliidőszakra) használnám az nem lenne tulzás? A másik kérdés pedig, hogy a szemceruzát sokszor találtam igénytelennek, tust viszont nem merek használni, mert azt még tulzásnak találom.
Az is a problémám, hogy a barátaim is kevés sminket használnak és megvannak nélküle, én meg olyan rosszul érzem magam, hogy nekem meg "szükségem van rá". Ez hülyeség szerintetek?
Én csak korrektort használok a bőrhibákra és elégedett vagyok vele. Te is választhatod ezt, ha soknak érzed az alapozót.
Van, amikor sima szemhéjpúderrel vagy arcpúderrel fedem el a "hibákat" (pattanás, kipirosodott foltok, kékesebb részek a szem körül, stb.).
(De az arcpúder is jó választás lehet teljes arcra.)
Rendben köszönöm :)
Hát valószínűleg már este volt és nem voltam már teljesen éber :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!