Heti egyszeri futás mindennapos edzések mellet kevés vagy elegendő zsírvesztéshez?
Általános infó:
18/L, 167cm/~57kg. Gimnazista vagyok, van heti 3 lötyögős' tesiórám. Nemrég felhagytam a pékáru fogyasztásával, napi 2x kávézom, kávénként 2-3 lapos teáskanál cukorral. Nem eszem sok édességet. Napi 1,5-2 liter vizet megiszom. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora szerepel az étlapomon (többször kevesebbet). Az ebédem sima iskolai menzakaja. Konkrét diétám nincs, nem számolom a bevitt kalóriákat. Attól függetlenül megpróbáltam javítani az étkezési szokásaimon és az ételek minőségén.
Hétfőn és szerdán felsőtestre edzem, kedden és csütörtökön lábra és fenékre (mindezt saját súllyal, otthon). Szombat & vasárnap pihi.
Arra volnék kíváncsi hogy ha péntekenként lefutok 2-2,5 km-t, az elegendő-e /fölösleges/ kevés.
Az érdemleges válaszokat előre is köszönöm!
ha lenne kiszámolt kalória,akkor lehetne erre válaszolni.
így ebben a formában csak az marad,hogy minden hétfőn reggel mérlegre állsz és ha nincs meg a heti fél kilós fogyás,akkor vagy kevesebb ch,vagy több edzés.
bár az adataid alapján én gyanítom,hogy ink fejben van némi bibi.
a víz meg kevés.
tornázd fel 3-3.5 literre.
"ink fejben van némi bibi"
Kifejtenéd?
ilyen adatokkal lehet nem a diéta kellene legyen a logikus első lépés.
de persze te látod magad és te tudod hogy mi a célod.
és mert rengeteg látens/kezdő anorex szokott ide hasonló kérdést feltenni.
persze ez nem jelenti azt,hogy te az lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!