Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha egy 400-450 fps- ű airsoftt...

Ha egy 400-450 fps- ű airsofttal szájon lőnek a fogam kieshet e? Egy kendő v. maszk elegendő védelem?

Figyelt kérdés
Amugy a nyakam mivel védjem?
2016. máj. 15. 15:04
 1/3 anonim válasza:
Hát inkább maszkot vegyél fel. Ja és igen kieshet. A nyakadat nem kell feltétlenül védeni de egy sál jól jöhet.
2016. máj. 19. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:
igen kilövi a szemed, a fogad. szóval nem árt a védelem. a kendő nem véd semmit max ha az arcodat éri a találat nem sérti fel a bőrt a BB.. de attól még fáj. ha nem vagy szemüveges szerintem érdemes fél maszkot használnod, rácsosat, védőszemcsinek meg olyat ami nem rácsos. a BB ha szétrobban a rácson betud menni a szemedbe (ha rácsos a szemüveg) de ez a veszély az arcodnál már nem olyan vészes és jobban is szellőzik. nyakadat nem muszáj védeni, esetleg sál, kendő belefér. ja és kesztyű sem árt mert baromira tud fájni ha ujjon lőnek főleg ha a porcot találják el :D
2016. máj. 25. 01:54
 3/3 without válasza:
én rácsos szemüveget használok (nuprol kb 10euro volt azt hiszem) és az első játékon át esett a tűzkeresztségen kétszer is eltalálták a szemüveget semmi baja nem lett nem robbant szét a bb sem szigorú szabványok alapján készül a rács "szövése" szabvány előírásnak megfelelően készül ezeket a szemüvegeket túl biztosítják a rácsosat azért szeretem mert nem párásodik be arcvédőnek shemagh sálat használok teljesen jól véd ott is találtak már el amit úgy vettem észre h játék után amikor levettem a bb a sál gyűrődéseiből pottyant ki viszont láttam már olyat akinek ellőtték a fogát nah az nem kellemes dolog felületi sérülésed akkor lehet ha mondjuk valami idióta tuning mesterlövész puskával rád lő 20-25m-en belül már ilyet is láttam de akinek ilyen komoly fegyvere van már azért a maszra is szokott ügyelni általában
2016. máj. 27. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!