Egy 12 éves lány vagyok. Régebben nem igazán érdekelt a spárgázás, de most le szeretném nyomni. Milyen gyakorlatokat ajánlanátok és kb. mennyi idő alatt sikerül? (bármilyen spárga)
Figyelt kérdés
spárga2010. máj. 16. 13:26
1/9 A kérdező kommentje:
előle is köszi::))
2010. máj. 16. 13:28
3/9 anonim válasza:
Iratkozz be klasszikus balettre... (én most járok 8. éve)
Otthon nagyon nehéz, szerintem ne próbálkozz, mert ahhoz hosszas bemelegítés kell, könnyen meghúzhatod magad. (tapasztalatból mondom)
Szerintem keress mást!
4/9 A kérdező kommentje:
oké köszi akkor is érdemes ha már csak 8-10 cm hiányzik?
2010. máj. 16. 16:37
5/9 anonim válasza:
érdemes hát! a balettot jó csinálni, ha akrod, de csak a spárgáért ne kezd már el:D otthoni nyújtáshoz BE KELL MELEGÍTENI!!! ezután olyan nyújtásokat kell végezni ami szépen kinyújtja és lelazítja a vádlit/térdizületet,szalagokat/combhajlítót/farizmot/lágyékhajlatot/csípőizületet!! nem írok gyakorlatokat, keress rá a neten, mert túl hosszú lenne most, de pl, a spárga mozdulat gyakorlása is jó, de ezenkívül pl egy békaülés :D fogod a két sarkad, leülsz, összeteszed őket, és megpróbálod minél beljebb húzni a kezeddel a csípőd felé, és a combodat pedig fel le mozgatod aztán fogod, és a könyököddel szétfeszíted a combod, úgy h a könyöködet a térdhajlatodba nyomod 20 mp-re! na és ez még csak 1 gyakorlat ami a térdizületnek a kilazítására és a lágyék nyújtására szolgál! keress tovább
6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen
:)
2010. máj. 19. 18:13
7/9 anonim válasza:
pillango az a jó. azt ugy csináld hogy üjj le és a két talpad ragd össze és a térdeid a földhöz érintsd ha ez sikerül akkör a sarkaid rakd beljebb.
a másik gyakorlat: állj egyenesen és egyenes derékkal hajolj le úgy hogy megfogd a lábujjaid.
harmadik: üjj a földre olyan nagy terpeszbe ahogy csak tudsz és a fejed érintsd a padlóhoz és akkor ha jól csinálod akkor 3 nap allatt lenyomod ha nem túl jól akkor is max két hét
8/9 anonim válasza:
de ezt ne észnélkül csináld.
ha nem sieted el akkor nem lesz semmi bajod. és hamar meg tudod csinálni
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsokat
2010. júl. 26. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!