Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg csak min.300-500e-ért...

Tényleg csak min.300-500e-ért érdemes futópadot venni?

Figyelt kérdés
Nekem csak otthoni használatra kéne, nem vagyok egy szumós sem(70 kg). Nekem azt mondtál, fél milla alatt nem nagyon szabad futópadot venni, mert az ilyen meg olyan szar. de nekem nem kell, holy olyan ultraszuper gép legyen, mint egy eszőteremben 600e-ért, nem fog rajta naponta 50 ember futkározni, csak én heti párszor.
2010. máj. 15. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Te tudod mik az igényeid. Próbáld ki ezt is, azt is.

De leginkább azt kérdezném, hogy mi a jó ebben? Miért nem mész ki futni olyan hagyományos módon? :)

Én is futok, de sose próbáltam futópadot. Érzésem szerint túl monotonnak, unalmasnak tartanám. Az is zavarna, hogy nem tudom pontosan mekkora távolságot is tettem meg? (Hagyjuk a kijelzőt, könnyen becsaphat.) Másrészt azt mondják, hogy a futópad teljesen más mozgás. Aki sokat futópadozik utána azt hiheti, hogy a valóságban is jól megy a futás. Pedig állítólag nem...

Szóval nem értem, miért jó? Oké, ha ónos eső van odakint talán jól jöhet helyettesítésnek, de úgy alapvetően nem sok értelmét látom.

2010. máj. 15. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!