Spárgázni szeretnék megtanulni mivel thay boxra járok 1 hónapja. Minden nap szabad nyújtani az izmokat?
Először is: nagyon jó stílust választottál, csináld is keményen és elszántan! ;)
Másodszor: én úgy nyújtottam, hogy leültem az ágyra, egy székre fel a lábam, természetesen kinyújtva, és csak enyhe fájdalom volt, közben meg videót néztem. Ezzel is lekötöttem magam. Aztán idővel elkezdett nem fájni és akkor kicsit hintáztam, majd magasabbra tettem a lábam. És így tovább. A videók változó hosszúságúak voltak, átlagban fél órát volt úgy a lábam, hogy folyamatosan feszültek az izmaim, de csak kicsit, tehát nem extrémen, mert akkor szerintem idővel elszakadnak és nem megnyúlnak. Én így csináltam, nekem bevált, tudom ajánlani.
Jó edzést!
Ha nyújtasz, és nagyon fáj, akkor az rossz. Annyira szabad csak, hogy érezd, nyúlik. Lassú viz partot mos elv érvényesül. Ha nagyon megnyújtod, apró szakadások is lehetnek, ami inkább árt. 29 még fiatal, de nem annyira már.
Oszt a másik dolog, minkek a spárga? Bármikor tudok jodan mawashit rúgni, de a spárga nem megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!