Sokan minek sportolnak?
Nálam pl az is eredmény hogy úgy jött fel 20-25kg hogy nem lettem disznó, amikor kezdtem 63 voltam.
Nincs gondom ruhaméret választásnál, előtte S méret volt jó rám, és ha tetszett egy felső, de csak nagyobbakból maradt méret, akkor szívtam a fogam.
Tehát szubjektív kinek mi az eredmény, egy olyannak aki melózik, és mellette csinál valamit a sok apróság is pozitívum, aki meg élsportoló azokhoz ne magunkat mérjük, mert ott egy élet munkája van benne.
genetika?
sima átlagos genetikával 10 év boksz edzés után a földön élő emberek 90%át 1 perc alatt rommá fogod tudni ütni ha akarod.
ebből meg jön a válasz a kérdésre-a tudásért,képességfejlesztésért.
Jó genetikával rövid ideig te leszel a jobb addig, ameddig a többiek be nem hoznak a szorgalmukkal, sok munkával.
De ha a jó genetika párosul tehetséggel, szorgalommal, akkor válogatott sportoló leszel jó eséllyel.
Szokták mondani,ha nem teszel a változásért, nem szenvedsz még eléggé.
És valóban.Ha van egy kő kemény célod, mert változtatni akarsz,akkor azért áldozatot hozol,minden erődet beleadod. Ha csak nyafogsz, boci szemekkel kétségbe esel a semmit tevésben, azt kell mondjam,hogy nem szenvedsz eléggé. Persze könnyebb állni és várni a csodát. "jajveszékelni", és a kifogást keresni. Várni a lehető legkönnyebb megoldást, vagy az ingyen segítséget, mert nyilván könnyebb út.
De ez sok jóra nem vezet. Komoly külső mögött mindig komoly munka van. Hol hallottál egy világbajnok sportolótól olyat, hogy könnyedén összegyűjtögettem a tudást innen-onnan, néha edzettem ha nagyon rosszul éreztem magam, szinte alig kellett tennem érte valamit, hogy itt tartsak?! Soha nem hallasz ilyet.
Ha nem teszel érte, nem szenvedsz még eléggé.
Itt a teljes cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!