AKIk otthon sportolnak, edzenek azok hogy csinálják és mit edzenek? Vettetek pl. szoba biciklit vagy dvd-t vetttek és arra tornáztok vagy hogyan?
Súlyzókat vettem. Ez még kevés, kelleni fog fekpad, húzózkodó állvány meg ilyenek, de kezdetnek megteszi.
Dvd minek, ott a youtube (amúgyis megunom, bármilyen tornáról van szó) s rendes biciklim van, bár bevallom, leginkább a lábamat szeretem használni, remek helyen lakom túrázás szempontjából. Ha nem változik a táj, az nekem roppant unalmas tud lenni mozgásnál, kivéve a súlyzózást, ami azért leköt :)
2db 10kg-s súlyzóm van itthon edzettem 1,5 évig látható fejlődést értem el persze most hetfőtől fogok elkezdeni konditerembe jarni és nagyobb változások komolyabb gyakorlatokat tudsz elvégezni mint a kézisúlyzóval otthon...
Bicepsz, tricepsz
Váll
Lapocka
(Guggolás súlyzóval) comb
Vádli
Has
Mell egy részét amig ki nem növöd a súlyzókat
Ezeket még otthon is tudod végezni kézivel
Remélem tudtam segiteni
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!