Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » AKIk otthon sportolnak,...

AKIk otthon sportolnak, edzenek azok hogy csinálják és mit edzenek? Vettetek pl. szoba biciklit vagy dvd-t vetttek és arra tornáztok vagy hogyan?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlyzókat vettem. Ez még kevés, kelleni fog fekpad, húzózkodó állvány meg ilyenek, de kezdetnek megteszi.

Dvd minek, ott a youtube (amúgyis megunom, bármilyen tornáról van szó) s rendes biciklim van, bár bevallom, leginkább a lábamat szeretem használni, remek helyen lakom túrázás szempontjából. Ha nem változik a táj, az nekem roppant unalmas tud lenni mozgásnál, kivéve a súlyzózást, ami azért leköt :)

2017. ápr. 2. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem van kettlebellem, sújzóm, marokerősítőm.. lejárok futni, meg heti 2x karatézok xd.
2017. ápr. 2. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

2db 10kg-s súlyzóm van itthon edzettem 1,5 évig látható fejlődést értem el persze most hetfőtől fogok elkezdeni konditerembe jarni és nagyobb változások komolyabb gyakorlatokat tudsz elvégezni mint a kézisúlyzóval otthon...

Bicepsz, tricepsz

Váll

Lapocka

(Guggolás súlyzóval) comb

Vádli

Has

Mell egy részét amig ki nem növöd a súlyzókat

Ezeket még otthon is tudod végezni kézivel

Remélem tudtam segiteni

16F

2017. ápr. 2. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz, lábemelés, guggolás, vádligyakorlatok - ezek olyanok, amiket a szobában csinálok, semmilyen segédeszközt nem igényelnek. Húzódzkodáshoz kijárok a közeli street workout parkba, futáshoz a közeli futópályára. Néha meg felpattanok a bringára, és irány az erdő.
2017. ápr. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!