Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kéne verekednem?

Hogyan kéne verekednem?

Figyelt kérdés
Sajnos rossz környéken lakom és sokszor belémkötnek. Másfél évig boxoltam, és jól is ment, volt pár versenyem, tehát a technikával nincs baj. De ha az utcan elég ha csak látok egy bunyót, egyből remegni kezdek, felmegy az adrenalin, lefagyok stb. Mit lehetne ezzel tenni hogy lelkileg erősebb legyek? Vagy elképzelhető hogy ha félek is de mégis nekimegyek valakinek akkor a begyakorolt és kitapasztalt mozdulatok reflexszerűen jönnének maguktól? De azért jó lenne hidrg fejjel verekedni ha arra kerül a sor, esetleg pár tippet tudnátok mondani hogy hogyan tudnám a leghatékonyabban és leggyorsabban kiiktatbi az ellenfelem? Olyan tippek is jöhetnek ha pl. földre kerülünk ott mi a tehendő, vagy ha belemásznak az arcomba a könyökös vagy a fejelés hatékony lehet? ( Már nem boxolok pár hónapja mert nincs idom eljárni de itthon végzek erősítő edzéseket)

2017. ápr. 15. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

"de nálunk bokszon az 1-2 éve járók már azon versenyeztek hogy ki tudja jobban hülyére verni a kezdőket"

Gratulalok, igazi sportemberek...

2017. ápr. 17. 01:12
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván nem azokat bántották akik csöndesen jöttek be edzeni, engem sem vertek meg mert tudtam mi a tisztelet! De amikor lejön a kondis gyerek hogy ő milyen kemény azt szerintem joggal verték el.
2017. ápr. 17. 07:56
 13/14 anonim válasza:

Mar nem azert, de az utcan a boxal kitörölheted a p.csad :D

Az utcan nem boxolónak kell lenni, hanem csibesznek.

Boxolhatsz te akarhogy ha az utcan szetrugdalnak.

Egyebkent az a legjobb balhe amit elkerulsz, de ha muszaj akkor muszaj.

Egyebkent a legjobb szerintem a plekni

Ha az állát szépen eltalalod nincs az az ember akit nem fektet meg

De ha szemtol szembe osszementek gyorsnak kell lenned es Komoly kombinaciokat bekuldeni

A plekni inkabb a nagyobbaknal kell ahol látod hogy szemtol szemben nincs eselyed.

2017. ápr. 23. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó te hülye vagy!

Majd az többet ér ha valaki otthon űl, meg játsza az agyát mint az amikor valaki éveket eddz ? Mesélj még!

Ezt mond annak a 3 romának akiket a profi bokszoló ismerősöm szétvert!

2017. ápr. 23. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!