Hogyan kéne verekednem?
Otthon gyakorold a Boxot. Viszont mindegy, hogy mit mondok én most neked, ha lefagysz. Másfél év után már azért szó szerint ki kellett volna verjék belőled a félelmet, szóval nem értem. Amíg lefagysz, nem tehetsz semmit. Az tény, hogy ösztönből és reflexből fognak jönni a mozdulatok, de ha félsz, akkor amit nem gyakoroltál, nem fog előjönni. Például a legjobb, amit tehetsz egy utcai harcban, hogy amikor jön a pofádba, már akkor leütöd. Minek várd meg, amíg ő üt előbb? De ha már ott van, akkor egyszerűen szegezd le az állad, akkor nem tud fejelni, de te azonnal fejeld le, illetve utána tolj neki egy ütést gyomorszájra. Az a baj, hogy Boxolóként a lökésekkel nem tudsz mit kezdeni, én már akkor ütném le, miközben ő csak lök engem.
Ha földre kerülsz, akkor földharc van. Tanultál olyat? Boxon biztos nem. Tehát oda ne kerülj. Az utcán eleve veszett fejsze nyele.
Szóval...senki nem tud téged a neten megtanítani utcai harcolni. Sajnos ez az igazság. Otthon Boxolj, de ha egyszer félsz, akkor nem igazán való neked a harc. Főleg az, hogy másfél év Box után is félsz...ez nekem furcsa...nem vagy harcos lélek akkor. Szóval inkább ne kerülj bajba, vagy valakivel verekedj privátban. Csak van legalább egy barátod, akivel tudnál edzeni és verekedni, hogy megtanulj nem félni.
Egy átlag pogárt lazán leütsz.
Mondok valamit!
Akárhányszor van lehetőséged, suliban/munkahelyen mond a haverjaidnak hogy játszatok egyet pofonokkal, vagy csak vállérintővel. Ott látni fogod mekkora fölényed van más emberekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!