Fog látszani az eredmény?
Figyelt kérdés
Keddenként járok zumbára,pénteken lovagolni.Minden este edzek hasizomra és vagy combra vagy bicepszre.Ezenkívül szombatonkét háromnegyed órát biciklizek közepes tempóban.
Az eredmény fog látszani?És hány százalék testzsír sok/mennyinél látszik a kockahas?
13/L
2017. ápr. 11. 18:49
1/9 A kérdező kommentje:
165cm és 38 kg vagyok. (a suliban mértünk testzsírt is és az 8-9% volt)
2017. ápr. 11. 18:50
2/9 Cortez70 válasza:
Szar az a mérés. kb 14 % alatt már látszik nőknél a hasizom. A 8% az komoly szint férfiaknál is, majdnem versenyforma.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem sz@r a mérés.Egyébként egészségesen kajálok,és nem eszek túl sokat.Tehát nem eszek édességet max. 2 hetente,ilyen csipszet meg társait sem eszem már.Inkább gyümölcsöt zöldseget eszek meg alacsob zsírtartalmú kajákat.
2017. ápr. 11. 19:05
4/9 Cortez70 válasza:
Tökmindegy, akkor is szar. 15 alatt tuti nincs a zsírod, mivel akkor romszálkás lennél! De majd írnak mások is és rájössz.
5/9 A kérdező kommentje:
Ja hát bocs hogy olyan a genetikám hogy nehezen hízok/szálkás vagyok
2017. ápr. 11. 19:15
6/9 Cortez70 válasza:
Ja biztos az vagy. Nokedli izomáság van egy 13 éves kislánynál. Amúgy meg itt egy link, tekerj lejjebb és láthatod a női testzsír százalékot.
7/9 A kérdező kommentje:
És lehet hogy azóta változott az érték mert januárban mértük.És nem kell ennyire utálatosnak lenni mert írtam egy kérdést.Es NEM A KRITIKÁT szeretném hallani HANEM A VÁLASZT a kérdésre.Köszönöm.
2017. ápr. 11. 19:25
8/9 Cortez70 válasza:
Kaptál választ csak nem hitted el. Amúgy meg nem vagy szálkás, mert akkor most is kockahasad lenne. De nincs, mivel pont ezt akarod elérni. És azt is írtam, hogy mennyinel lesz kockás. Kaptál választ kislány.
9/9 anonim válasza:
Ilyen testzsír-százaléknál már gondok lennének a hormonok, köztük a nemi hormonok továbbításával, felborulna a menzesz.
Legalább is női versenyzőkkel így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!