Minden napos futás! Meg lehet szokni?
Mindig is jól ment nekem a hosszútávfutás, gond nélkül le tudtam futni 6-7 kilométert minden nemű nagy ráedzés nélkül.
Most viszont úgy két hete elkezdtem komolyabban csinálni a dolgokat, minden nap futom az 5K-t. A vádlim azonban a napokban elviselhetetlenül fájni kezdett, és bár úgy voltam vele, hogy majd rámozgok, és jobb lesz, nem úgy tűnik, hogy működik a dolog. Napközben se komfortos teljesen, de úgy-ahogy helyrejön, aztán amint futni kezdek, majd' meghalok, úgy fáj.
Hagyjak fel a minden napos edzéssel, vagy ez csak kezdeti nehézség, és beleszokom majd? Vádlifájás elleni tippeket is szívesen fogadok :) ha nektek volt ilyen, mi segített?
Köszönöm előre is annak, aki válaszol.
Meg lehetne, de te két hete nyomod újra. Kezdj 2-3 futással hetente. Csinálhatsz heti 1-2 keresztedzést is.
Jelenleg kiégeted magad.
Egyébként lehet minden nap futni. De ahhoz kell egy erős edzettségi szint és az se mindegy, hogy 5 kilométer vagy 10-15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!