Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A narancsbőr mennyi idő alatt...

A narancsbőr mennyi idő alatt tűnhet el, ha minden nap mozgok rá? Eltűnhet egyáltalán a sporttól?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ez a lovaglás dolog tényleg abszurd.

max. csak akkor erősít, ha valaki felemelt hátsóval üli meg a lovat. mint mikor vágtáznak a versenyzők.

amúgy nem sokat izmosít. az hogy a széttett láb érezzük az izmainkat, mert elgémberedett, nem egyenlő az izomfejlődésnél jelentkező izomlázzal.

2010. máj. 12. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Na az okoskodók is megjelentek :) Látszik, hogy egyikőtök sem ült még soha lovon... :)
2010. máj. 13. 07:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

De okos itt mindenki lovaglás terén. A lovaglás igenis dolgoztat, nem csak lábra, hanem mindenütt, ha jól csinálják. 10 éve lovagolok tudom mit beszélek. Menj el szőrén lovagolni egy többórás terepre, egy hétig jajgatsz az izomláztól, ha nem vagy hozzászokva, vagy nem "automata" lovakat kell lovagolni, amiken csak utazni kell, hanem amin fenn is kell maradni, vagy menős vagy bármi jobb lovast igénylő problémája van.

Narancsbőr nem tűnik el tőle (viszont izmosabb leszel), ahhoz életmód váltás kell, egészséges kaják, sok folyadék, masszírozás, krémek kezelések.

2010. máj. 14. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
attól,hogy erősít a lovaglás még nem aerob edzés tehát ülhetsz 1 évig is a lovon,nem fogysz tőle,mivel nem zsirégető testmozgás.
2010. máj. 31. 22:39
 15/15 anonim válasza:
A könnyített ügetés miatti fel-le ülésektől speckó én elkezdtem hasról fogyni, de mondjad a hülyeségedet
2016. júl. 18. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!