A protein shakerekben mi a funkciója a rácsos szűrőnek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 12:58
1/3 anonim válasza:
Hogy csomómentesre tudd rázni. Én ezt használom a habarás meg pudingok készítésénél.
2/3 anonim válasza:
Csak ma már olyan a protein por, hogy a rács nélkül is teljesen jól elkeveredik, rázva.
3/3 Cortez70 válasza:
A csomósodásra lenne megoldás, de én nem használom, anélkül is jól oldódnak a tejsavó proteinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!