Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen otthoni gyakorlatokat...

Milyen otthoni gyakorlatokat ajanlottok az "uszogumi" ledolgozasara? Es kb mennyi idon belul lehet latszolagos eredmenye? 18/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy év. Persze sportoltam előtte is, de jött egy komoly változás az életemben és nagyon sokat kezdtem enni. Alapvetően hízékony vagyok, rengeteget bírok enni, és mindent imádok ami cukros, és gyerekként híztam el először... Ehhez képest így tudok kinézni ha akarom... Ezért nem bírom hallgatni a sok kifogást és siránkozást nap mint nap...
2010. máj. 11. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajna nincs fönt képem,de nálam nem volt ilyen drasztikus változás.Kb 8 éve próbálom tartani a formám,és az arányokra nagyon figyelek.Most annyi a külömbség,hogy 4-5 centi zsír felugrott 182/88-90.Mást is sportolok.

Kajában pont az ellentéted vok,ha nem figyelek nem eszem:),nekem ezért egyszerűbb kiszámolgatni a kal.t.és időre enni.

Élőben én nem adok tanácsot,mert 90%ban falra hányt borsó,és azt mondják,ja kalóritáblázat,akkor hadjuk,és jön a nyaff.

Atleticben meg simán indúlhatnál egy ilyen formával,jó eséllyel.

2010. máj. 11. 18:53
 13/13 A kérdező kommentje:
De en meg gyarapitani szeretnem az izomtomegem amellett hogy ledolgozom az "uszogumim"... mert amugy mashol minden rendben van semmi felesleg csak az "uszogumi" zavar be.
2010. máj. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!