Lányok, részt vennétek egy fiú ellen egy jó kis hajtépéses birkózásban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok erős, normál testalkatom van. Önvédelmet nem tanultam soha. Kicsit amolyan cicafiú vagyok XD Szívesen kipróbálnék egy fiú-lány vegyes birkózást, lehet, kissé úgy verekednék, ahogy a lányok szoktak. XD Pofont is szeretek kapni :))
Kiállnátok egy ilyen srác ellen?
A tökön rúgás ki lenne zárva!
2017. márc. 18. 19:26
1/9 anonim válasza:
"A tökön rúgás ki lenne zárva!"
Nem is tudom...van neked egyáltalán olyan?
2/9 anonim válasza:
Ne állj ki ha "cicafiú" vagy.A végén még orrba csap egy csaj és elsírod maga.
3/9 anonim válasza:
Azért ez a hajtépés dolog nem lenne sportszerű, nem gondolod? A csajoknak jóval hosszabb haja van, eleve hátrányból indulnának:). Ráadásul mit tennél, ha még így is legyőznének?
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is megvan 8-9 cm a hajam felül, úgyhogy nem szenvednének hátrányt, ugyanúgy megmarkolhatják.
Ha legyőznének, akkor elismerném a győzelmüket és hogy ők az erősebbek, ügyesebbek :)
2017. márc. 19. 09:16
6/9 anonim válasza:
Srác ellen biztos nem, de másik lánnyal poénból kipróbálnám
9/9 anonim válasza:
Szia, csak srác ellen próbálnád ki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!