Most futottam 3 kilométert. Normális, hogy ezt érzem? Mi az oka?
Figyelt kérdés
Múlt héten kezdtem el újra a futást.1,5 kilométert futottam minden nap ma beiktattam a 3km-t.Nem bírtam olyan jól de sikerült megállás nélkül teljesíteni.Most már helyreállt a légzésem de fáj a tüdőm, és hányingerem van, borzasztó rosszul vagyok.Mi történt?2017. márc. 13. 20:13
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy túl gyorsan futottál. És nagy a külömbség: Dupláját futottad.
2/4 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, nálam a probléma egyrészt az volt hogy nem nyújtottam előtte, nem mozgattam át a végtagjaimat és a hátamat-hasamat rendesen és utána meg egyből belevetettem magam a futásba, amit nagyon nem szabad, másrészt teleittam magam előtte. Most már kitapasztaltam, ez a saját tapasztalatom előtte kb. egy-másfél órával eszem utoljára valami olyan ételt ami viszonylag sok energiát ad, ekkor még iszom rendesen ám közvetlenül futás előtt pedig csak egy korty viszet iszom. Nem lehet hogy hasonló a probléma gyökere?
3/4 anonim válasza:
A tüdőfájás valószínű hogy azért van mert a szádon kapkodtad a levegőt akkor kezd el szúrni fájni a hányinger simán lehet túlhajtás de ha előtte ittál akkor az de általában mikor túlhajtod magad akkor kéne lennie szédülésnek reakcióidő csökkenésnek és kordináció zavarnak (elég régóta sportolok :D)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2017. márc. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!