Mi a véleményetek a Lifetiltről?
rákerestem és az alapján eléggé kőlevesbe ment át az egész.
ez a fenék formálás meg még mindig úgy működik,hogy heti 2-3 alkalommal progresszióban mélyguggolsz,tömegnövelő étrend mellett.
felépül a farizom,a comb,szép tartást ad az erősödő gerincfeszítő.
ha megvan a kellő izomtömeg,jön a diéta ami leszedi a derekadról a zsírt aminek köszönhetően még hangsúlyosabb lesz a farizomzat,a derék-csípő arány és ennyi,kész a jó csaj.
ha dagiról indulsz,akkor meg tömegnövelés nélkül egyből mehet az edzés mellett a diéta.
Én a haladót csinálom, de kicsit átalakítottam az edzéstervet. A felsőtest napon kimaradt a mellizom, viszont van feleslegesen 3-3 gyakorlat hátra és vállra... a gyakorlatok sorrendjén annyit változtatok, hogy előre veszem a nagy izmokat (mell, hát, utána jön a váll, bicepsz, tricepsz.) A két fenéknapot is átírtam kicsit. Előre vettem a nagyobb intenzitású gyakorlatokat és a végére az izolációsat. Fenék plusz napra betettem a súllyal guggolást (nem is értem hogy maradhat ki egy alapgyakorlat!!!), és nem csinálok három féle csípőemelést, tök felesleges, elég egy nagy súlyos rúddal. Plusz vádlit is teszek a végére. Szóval kiindulási alapnak jó, de látszik, hogy nem szakértő tette össze...
A diéta végre jól kidolgozott, így hogy Tomi hülyeségei helyett végre a dietetikus állította össze. Végre eltűnt a jázmin rizs, amit mindenkivel etetett, pedig nagyon magas a GI értéke. Szerintem már csak edzésterv szinten kellene egy hozzáértőt alkalmaznia és egész jó lenne.
Jah, a pro edzést katasztrófa... ha valaki heti 3x tud lábazni, az baromi rosszul csinálja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!