Hip hop vagy aerobik?
Figyelt kérdés
Dönteni szeretnék aerobik és hip hop között..Nekem a hip hop jobban tetszik..de az aerobik sokkal jobban formalja a testet és nekem az lenne a legfőbb célom.Szerintetek melyik lenne előnyösebb?A hip hop is formalja a testet?2017. febr. 28. 16:35
1/2 anonim válasza:
szia! :) én hiphop versenytáncos vagyok és az nagyon meg tud erősíteni és formázni is és én ezt ajánlanám :) ha még lenne kérdésed írj rám privátban:)
2/2 anonim válasza:
Szia! Én 1 éve aerobikozom (nem fitnes hanem verseny aerobik, más néven sportaerobik) és imádom. Erősödtem, formálódtam, minden szuper. Ráadásul versenyek eredményein keresztül látom azt, hogy nagyon sokat lehet fejlődni jó edzővel. De ha a Hip Hop jobban tetszik, akkor azt válaszd, mert a fő, hogy élvezd amit csinálsz! (A Hip Hop is formál) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!