Lehetne belőlem világhírű (ha nem is de akkor is jó) tornász?
Figyelt kérdés
Járok edzésre is hajlékonynak nem mondanám magam de hajlékonyabb vagyok mint a velem egykorú átlagos emberek.
LEgtöbb alap dolog megy is és ez lenne az álmom is.
infók: 12 éves vagyok, 151 centi, és 41 kg
Esetleg fogynom kéne vagy mi?
Anyukám szerint a torna az nekem egyenlő a lehetetlennel.
Szerinte alkatom nincs is hozzá de én nem hiszek neki. Hiszek abban hogy egyszer egy remektornász lesz belőlem! :)
2017. febr. 26. 19:29
1/3 anonim válasza:
Élsportoló vagy?Hány éve jársz?Mennyire vagy elkötelezett?Edzőid véleménye?Ne haragudj,de szertornában ilyen korban iszonyat nagy mázli,remek edzők és hatalmas tehetség kell ahhoz,hogy valaki feltornázza magát az élre.A tornát 2-3-4-5 évesen szokták elkezdeni,de még így is nagy a szűrés,hiszen ez elég nehéz sport,megfelelő fizikum,tehetség és elhivatottság kell hozzá.Aki 8-9 évesen kezdi,annak is már csak nagyon csekély,szinte semmi esélye nincs világhírű versenytornásznak lenni.Ne haragudj,hogy ezt kell mondjam :(
2/3 A kérdező kommentje:
NEm te vagy az első aki ilyesmiket mond nekem:) Edzőim véleményét nem tudom, de az utóbbi időben nagyon belehúztam....4 éves járok tornára és ritmikusra, 1 éves szertornára, sajna olyan városban élek, ahol 1 db szertornás hely van, és oda is vagy 500 gyerek jár(1 oktató) és nem annyira figyelnek ránk:(((
2017. márc. 22. 20:56
3/3 A kérdező kommentje:
NEm vagyok élsportoló, de versenyeket nyert(ünk [csapattal]) már. Folyamatosan tornázok, hogy hajlékonyabb erősebb legyek. én 4-5 évesen is szerettem volna tornázni, de akkor anya úgy gondolta hogy ez csak "tesi óra" és ezért nem engedett.. évekig könyörögtem, mire mehettem.
2017. márc. 22. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!