Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetek tornász?

Hogy lehetek tornász?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már elmúltál 6 éves akkor sehogy.
2015. márc. 25. 00:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugyan miért?
2015. márc. 25. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt komolyan mondom és ha nem hiszed el akkor semmit nem tudsz a torna sportról.Csak azt nem tudom akkor miért akarsz tornász lenni?Előbb rajongani kell egy sportért,élni-halni érte aztán jöhet az ihlet,hogy csinálni is szeretném.

Ehhez a sporthoz általában kell egy kapocs ami a közelébe visz téged,egy szülő,egy nagybácsi,egy tornatanár.Pont azért mert nagyon fiatalon kell elkezdeni,amikor még önállóan nem vagy képes sok mindenre,mire meg elég önálló vagy már lekésted.

Hány éves vagy?

2015. márc. 25. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Általánosba is végig tornásztam, középsuliba is, és mióta kijártam az iskolákat, azóta nincs lehetőség rá. Élek-halok a tornáért ;) És elég sokat tudom a torna sportról!...
2015. márc. 25. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért írsz ki ilyen butaságot?Kérdezd azt,hogy hol tornászhatok felnőtt fejjel?Ennek lenne értelme.

Hobbiból,a testmozgás kedvéért természetesen tornázhatsz akár 60 éves korodig,de a profi tornászok ennyi idősen már abbahagyni szokták.Ezt neked tudnod kell ha élsz-halsz a tornáért.

A sport iránti szereteted tökéletes lesz arra,hogy majd a gyermekedből kiváló tornászt nevelj,de te sajnos már lekésted.

2015. márc. 25. 20:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 25. 23:29
 7/7 anonim válasza:
100%
6 évesen is késő elkezdeni. Akkor már komoly versenyek vannak a tehetségeseknek. Kb. 4 évesen kell elkezdeni a kemény edzést.
2015. márc. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!