Kezdő tömegnövelés. Milyen kiegészítőt ajánlotok?
Helló
4 hónapja kezdtem lejárni konditerembe, de eddig csak úgymond alapozó edzáseket végeztem. Most szeretnék neki állni tömeget növelni, és a kérdésem az lenne, hogy milyen táplálékkiegészítőket lenne érdemes enni?
Mivel van egy kis zsírom és hajlamos vagyok a hízásra, szerintem szénhidrát nem lenne a legjobb. Azt hiszem valamilyen fehérje turmix kellene inkább. Tudom, hogy a teremben segítenének, de nem akarok tök hülyén tanácsot kérni, ezért teszem fel itt a kérdést.
Jó lenne, ha valami konkrét terméket is tudna valaki írni.
A leoltó válaszokat előre is köszönöm :)
Egyébként 22 éves vagyok.
Hello
Szerintem ez megtenné. A szénhidrát tartalma igaz 44 gr de tömegnovelőt nemigen találsz enél alacsonyabb szénhidráttartalommal:S Ha fehérjét venél inkább akor a 100% Whey Proteint ajánlom mivel a legjobb minőségú aminósavakat atartalmazza
A fenti link alapján az oldalon ezt a terméket is megtalálod:) Tomegnervelők menüpont alatt pedig sok-sok jó terméket találsz:)
Remélem segítettem, sok sikert kívánaok
hát ja
mindennek az alapja a megfelelő éternd! Ha nincs meg a megfelelő étrend akor nincs mit kiegészítened a TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐVEL !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!