Miért a nyakam fáj hasizomgyakorlatok közben?
Figyelt kérdés
Akárhányszor hasizmozok mindig csak a nyakam fáj és amiatt kell abbahagynom. Utána elmúlik, viszont a tarkóm kezd el tartósan fájni. Mit csinálok rosszul? Érzem, hogy a nyakam feszül, de máshogyan egyszerűen nem megy. Egy csomót utánaolvastam, de amit ott leírnak egyszerűen nem tudom megcsinálni. Nem tudok rendesen arra koncentrálni, hogy a hasizom dolgozzon, mert akárhogy próbálom sosem jön össze...valakinek ötlete/tanácsa?2017. febr. 22. 20:48
1/3 anonim válasza:
Ha akkor is fáj a nyakad, mikor nem csinálsz hasizom gyakorlatot, valószínűleg megrántottad. Pihentetni kell
2/3 anonim válasza:
lehet hogy tarkóra teszed a kezed nem pedig homlokhoz és olyan szinten húzod előre,feszíted,kapaszkodsz a fejedbe,ami szinte már sérülési szinten megfeszíti a nyaki gerinc szakaszt.
szóval ha ez a gond,akkor homlokodhoz kell tenned a kezed hasprés közben.
ami még lehet,hogy bedurran a nyakad,ezzel viszont nincs gond,majd megerősödik.
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is,hogy a homlokomra tettem a kezem, viszont a nyakam megint fájt közbe...mind1 azért még próbálkozom vele, köszönöm a valaszokat!
2017. febr. 22. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!