Milyen sportot ajánlotok egy 13 éves lánynak?
Az a baj,hogy a hasamon vagy egy kis felesleg ezt szeretném ledolgozni.Nem igazán szoktam sportolni,de most muszáj rászánnom magam,ha nem szeretnék túlsúlyos lenni.Úszni nem tudok,tehát az szóba sem jöhet!
Itt van,hogy egy nap (hétköznap) miket eszem:
reggeli: barna zsemle,sonka,sajt,paprika
ebéd: általában az iskolai koszt:P
uzsonna: gyümölcs vagy szendvics
Persze ezek közben szoktam gyümölcsöket enni vagy joghurtot. A válaszaitokat előre is köszönöm!
ehet, hogy 13 évesen már kicsit késő megtanulni úszni, de az jó kalória-égető...szinkronúszó ne legyél, az halál...
de ajánlom még pl. a felüléseket, rögzíted a lábad, először csak párat csinálsz, annyit amennyi jól esik. Aztán ha megszoktad akkor lehet növelni a számot.
Ilyet mondani valakinek, hogy ne fuss? Ne bas_zd meg, inkább dögöljé meg a tv előtt minthogy fuss! Sok gyökér.
Én tudom ajánlani neked a görkorcsolyát, röplabdát, futást, valamilyen táncot, teniszt és mostanába egyre több bmx-es csajt látok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!