Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlotok egy...

Milyen sportot ajánlotok egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy a hasamon vagy egy kis felesleg ezt szeretném ledolgozni.Nem igazán szoktam sportolni,de most muszáj rászánnom magam,ha nem szeretnék túlsúlyos lenni.Úszni nem tudok,tehát az szóba sem jöhet!

Itt van,hogy egy nap (hétköznap) miket eszem:

reggeli: barna zsemle,sonka,sajt,paprika

ebéd: általában az iskolai koszt:P

uzsonna: gyümölcs vagy szendvics

Persze ezek közben szoktam gyümölcsöket enni vagy joghurtot. A válaszaitokat előre is köszönöm!

2010. máj. 7. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igen,meggyőztél!!!!:P
2010. máj. 7. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:

ehet, hogy 13 évesen már kicsit késő megtanulni úszni, de az jó kalória-égető...szinkronúszó ne legyél, az halál...

de ajánlom még pl. a felüléseket, rögzíted a lábad, először csak párat csinálsz, annyit amennyi jól esik. Aztán ha megszoktad akkor lehet növelni a számot.

2010. máj. 7. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen a felülésekre én is gondoltam.Köszi!
2010. máj. 7. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyet mondani valakinek, hogy ne fuss? Ne bas_zd meg, inkább dögöljé meg a tv előtt minthogy fuss! Sok gyökér.

Én tudom ajánlani neked a görkorcsolyát, röplabdát, futást, valamilyen táncot, teniszt és mostanába egyre több bmx-es csajt látok ;)

2010. máj. 9. 16:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 9. 17:02
 16/17 Böse ***** válasza:
13 évesen csak óvatosan fogyókúrázz, a koplalástól felborulhat a hormonháztartásod. Inkább csak szépen fokozatosan feletsd el a cukros és zsíros ételeket, és válassz egy sportot amit szívesen csinálnál, meg lesz az eredménye. Amúgy az én tippem: kézilabda
2010. máj. 9. 20:14
 17/17 anonim válasza:
Akármilyen furán is hangozhat ez most, de javaslom a karate-t.Pár év szorgalmas edzés után egyrészt eltűnik az összes felesleg, másrészt meg tudod védeni magad a fiúktól, vagy megverni őket, ha úgy tartja kedved, harmadrészt akkorra már úgy is javában pasizni fogsz, és bizony izgalmasak az olyan lányok, akik tudnak harcolni.
2010. máj. 9. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!