Szerintetek a magyarok tudnak verekedni?
Figyelt kérdés
Vagy puhányok?2017. jan. 29. 14:29
11/14 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy honnan ered ez az idiotizmus, de én agyon ütném az ilyen embereket, akik ilyen ideológiával vannak megáldva! Azt kifejezetten utálom, amikor valaki elkezdi, hogy mi Magyarok nem értünk semmihez, meg hogy hülye magyar szokás, meg, hogy mi puhányok vagyunk bezzeg mások! Na az ilyen dolgokért néznek le minket!!! Ha egy Német elront valamit, ő akkor is azt fogja mondani, hogy jó elrontottam, de akkor is jó vagyok. Mi meg, hogy á hülye magyar szokás bezzeg máshol. Nem tudom mire jó ez! Mi is egy népcsoport vagyunk semmivel nem tartom magam puhányabbnak, mint egy szerbet, vagy szlovákot! Ugyanúgy mi is értünk sok mindenhez, mint bármelyik nép. Elég sok dolgot, amit feltaláltak hozzánk köthető, sportban sem vagyunk bénák, mi van veletek emberek?? Saját nemzeteteket becsmérlitek ócsároljátok, normálisak vagytok hát így még szép, hogy le fognak minket nézni!
12/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, az nem baj ha az ember reálisan fel tudja mérni az erőviszonyokat. Az elmúlt 5 évszázadban a szomszédok ott ütöttek agyon ahol értek (lásd háborúk) Be kell látnunk, hogy nem vagyunk sem egy harcos nép, sem egy jól taktikázó nép. Ez meglátszik küzdősportban is...Kelet-Európában a küzdősport itt van a leggyengébb szinten..szinte amatőr szint. Romániában 100 külföldön elismert küzdősportoló van, akik a legjobbjainkat 5 másodperc alatt intéznék el...Akkor állítsam azt, hogy mi jobban vagyunk? Az lenne már csak idiotizmus.
2017. márc. 3. 19:45
13/14 anonim válasza:
A háborút minek kevered ide? Az nem erről szól, ott a fegyverek domináltak, meg a hatalom, tömeg stb. Kis nemzet vagyunk, de sportban sem vagyunk bénák, vannak világbajnok sportolók Erdei Zsolt, Kotai Misi, Vannak küzdősportban nálunk is jártas emberkék. Igaz, hogy nincs valami nagy harcművészeti kultúránk, de például a kraw maga is tőlünk ered. Ha te lúzernek érzed magad, akkor tégy így, én nem fogok magam egy nemzet alá sem helyezni magam, csak mert magyar vagyok. Igaz, hogy vannak tőlünk gazdaságilag fejlettebb országok, de én akkor sem fogom kisebbnek érezni, magam csak mert Magyar vagyok és örülnék neki, ha ez a hülye ideológia, ami mostanában terjed megszűnne! Mert semmivel nem vagyunk értéktelenebb nép, mint bármelyik más! És ha arra kerülne a sor hidd el, hogy nem szarnék be egy külfölditől sem, legyen az kínai, szerb, vagy arab, vagy bármilyen. És nem folyton ócsárolni kellene magunkat, hanem örülni a meglévő sikereknek, hogy egyáltalán van mit ennünk,meg nem olyan helyen élünk, mint pl afrika egyes részein.
14/14 A kérdező kommentje:
13
Szomorú, hogy idáig jutottunk, hogy már annak is örülnünk kéne, hogy van mit ennünk...ráadásul még az sem jut ki mindenkinek, vannak helyek Magyarországon ahol éheznek.
Én magasabbra teszem a mércét, az miért baj? Aki beéri kevéssel az kishitű marad egész életében. Mátyás, Nagy Lajos sem érte be kevéssel...
2017. márc. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!