Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a magyarok tudnak...

Szerintetek a magyarok tudnak verekedni?

Figyelt kérdés
Vagy puhányok?
2017. jan. 29. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A szakiskolákban a hülyék közt van ez a mentalitás,hogy ki tudna kit mefverni
2017. jan. 29. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Te nem napon barnult egyed vagy, ha jól gondolom, ugye?
2017. jan. 29. 14:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem, magyar vagyok tiszta. Mintha ez bármit is számítana, rasszista köcsögök :)

Kérdésre nem lehetne válaszolni?

2017. jan. 29. 15:19
 4/14 Szergej55 ***** válasza:
100%
Te vagy a rasszista.
2017. jan. 29. 15:40
 5/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Szerintem puhányok, de tudnak verekedni.

2017. jan. 29. 15:53
 6/14 A kérdező kommentje:

5

Szomszédos népekhez viszonyítva szerintem csak a szánk nagy. Ököllel nem bánunk annyira jól mint a szánkkal. Szerbek, románok, szlovákok tökösebbek...szvsz

2017. jan. 29. 16:08
 7/14 A kérdező kommentje:

Szergej55

Köztudottan a magyar a legrasszistább nép...ez hungarikum. Ázsiából érkezve utáljunk az őshonos európaiakat :)

2017. jan. 29. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ez így ebben a formában értelmetlen. Ha akarok, elő tudok szedni olyan magyart, aki lezúzza a kemény szerbek nagy részét, de ez fordítva is igaz. Ez nem matematika.

2017. jan. 29. 16:11
 9/14 A kérdező kommentje:

Gömb---

Igen ám én itt az átlagról beszélek. Nyilván egy magyar ketrecharcos péppé zúzna egy szerb fazekast. Hanem úgy általában a magyar mennyire tud verekedni, megvédeni magát. Szerintem szájkaratéban csillagos ötösök vagyunk, férfias ökölvívásban pedig kispályások.

2017. jan. 29. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerbiában nagy a maffia kultusz, ott kb. a volt maffiózók szerepelgetnek olyan reggeli TV műsorokban, mint nálunk Mokka. Sokan szerintem fel is néznek rájuk, hogy micsoda szép szál fuxos legények.

A másik, hogy az összes szláv iszik, mint a gödény, tehát ha felfűtik magukat vodkával vagy sligovicával, akkor könnyen beindul a pofozkodás. Voltam párszor szláv területen, verekedést is láttam, de csak részegen tologatták egymást, meg lengették a kezüket és ordítottak. Ennyi volt, senkinek nem lett semmi baja.

Üdv, egy részben szláv

2017. jan. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!