Szerintetek a magyarok tudnak verekedni?
Nem, magyar vagyok tiszta. Mintha ez bármit is számítana, rasszista köcsögök :)
Kérdésre nem lehetne válaszolni?
--gömb--
Szerintem puhányok, de tudnak verekedni.
5
Szomszédos népekhez viszonyítva szerintem csak a szánk nagy. Ököllel nem bánunk annyira jól mint a szánkkal. Szerbek, románok, szlovákok tökösebbek...szvsz
Szergej55
Köztudottan a magyar a legrasszistább nép...ez hungarikum. Ázsiából érkezve utáljunk az őshonos európaiakat :)
--gömb--
Ez így ebben a formában értelmetlen. Ha akarok, elő tudok szedni olyan magyart, aki lezúzza a kemény szerbek nagy részét, de ez fordítva is igaz. Ez nem matematika.
Gömb---
Igen ám én itt az átlagról beszélek. Nyilván egy magyar ketrecharcos péppé zúzna egy szerb fazekast. Hanem úgy általában a magyar mennyire tud verekedni, megvédeni magát. Szerintem szájkaratéban csillagos ötösök vagyunk, férfias ökölvívásban pedig kispályások.
Szerbiában nagy a maffia kultusz, ott kb. a volt maffiózók szerepelgetnek olyan reggeli TV műsorokban, mint nálunk Mokka. Sokan szerintem fel is néznek rájuk, hogy micsoda szép szál fuxos legények.
A másik, hogy az összes szláv iszik, mint a gödény, tehát ha felfűtik magukat vodkával vagy sligovicával, akkor könnyen beindul a pofozkodás. Voltam párszor szláv területen, verekedést is láttam, de csak részegen tologatták egymást, meg lengették a kezüket és ordítottak. Ennyi volt, senkinek nem lett semmi baja.
Üdv, egy részben szláv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!