Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditermekben szokás ez?

Konditermekben szokás ez?

Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni a kondizást. Nem vagyok egy erős alkat, ezért is akarom elkezdeni. Az ottani úgymond törzsvendégek, nehézfiúk, szóval akik már régóta járnak oda, nem kötnek bele az olyanokba aki most kezdi el ? Arra fele hogy van ?
2010. máj. 6. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12.49 először is primitív vagy, de nyilván ezzel nem mondtam újat. Másodszor csak az izzad büdöset, aki nem iszik eleget, vagy gond van a veséjével... Vagy már eleve büdös a parasztja, mert három hétig ugyanabban a ruhában jár edzeni, kondi után csak bevágja a táskájába, aztán legközelebb megint csak edzésen veszi elő. De mindegy, ha szerinted az a konklúzió, hogy edzésre úgy kell menni, hogy az ember nem fújja be magát semmivel, nem használ hónaljstiftet, akkor nincs is miről beszélni :D
2010. máj. 7. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom te hogy vagy vele, de szerintem ha valaki egészséges is, ha fullra le van izzadva az büdös bas_zd meg gyökér omg:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D látom te is sokszor jársz ki a friss levegőre! Egész nap ott punnyadsz a krva gép előtt és onnan pofázol mikor krvára nem értessz semmihez és kamuzol össze vissza :)
2010. máj. 7. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

02.19 vok

Dezodor,vagy izzadásgátló,de parfüm?20xerőssebb a dezodornál.Főleg ami múltkor volt az egyik srácon,nehéz esti illat volt.Az egyik cinikus körbement a teremben,és mindenkit megszaglászott,míg megtalálta a tettest:).Az meg röhögve mentegetőzött,de nem volt olyan nagy gond.

Ipod.Ha hozol zenét,simán berakja a púltoscsaj,ha meg nem tetszik kivetedheted.Egy fülhalgatós srácot meg csak azért szekáltunk ki,mert nem bírt köszönni,egyszer sem.Uh 2 percenként odamentünk kérdezni vmit tőle.A végén a legnagyobb darab srác is beszállt,és kikérte a srác tanácsát mellizomerősítéshez:).

A papucs.:D:D:D Telitalálat.Az emberek fele abban van,nyáron én is,csak lábnapon nem.

A pihenés.A pinatárogató gépen szoktunk,mert azt csak egy ember használja összesen.Egy öregedő focista.Minden péntek este lejön beűl rá,kipattint egy sört,és átlapozza a sportújságot.De ő is jó fej,veszi a lapot,ha oltogatjuk.

2010. máj. 7. 17:38
 14/14 anonim válasza:
Hidd el, nem fognak kiröhögni. :) Amúgy is, miért röhögnének? Valaha ők is így kezdték. Én az egyik nap mentem konditerembe olyan haverjaimmal, akiknek az volt az első alkalom. Először csak hárman voltunk (én és a 2 haverom) aztán jött még másik három úgymond "törzsvendég", és teljesen normálisak, segítőkészek voltak. :)
2011. jún. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!