Konditermekben szokás ez?
Tele van ilyen kérdésekkel a Sport részleg...
Nem, nem fognak. A saját primitívségük az, ha kiröhögnének. Én tisztelem azokat, akik foglalkoznak a testükkel.
Ha nem játszod el, hogy tudod, mit hogyan kell csinálni, hanem ha kell, megkéred a tapasztaltabbat, hogy mutassa meg, adjon tanácsot, akkor nem fognak kiröhögni. Azt röhögik ki, aki előadja, hogy ő magától is mindent tud.
Ha tanácsot kérsz és segítséget a gyakorlatok szabályos végrehajtásában, akkor segíteni fognak, nem kiröhögni, hidd el!
A rossz hely,ha csak olyanok vannak a teremben,akik divatbemutatózni mennek és összesúgnak,ha szakad rólam a víz,vagy ha az utolsó sorozatnál erőssebben rakom vissza a rudat.Voltam olyan teremben,ahol mindenki fülében ipod volt,beparfümözve kelleték magukat a fiúkák,egy verejtékcsepp nélkűl.
A terem ahová járok az emeleten van.Az elsőn tartok de már hallani,hogy dobálják a tárcsákat,vagy valaki hangosan nyomja ki az ucsó sorozatot.Kicsit régi terem,de pont azt szeretem benne.A sportkomplexumok is jók,simán megengedhetném magamnak,de ezt már megszoktam.Mindenkit ismerek,legtöbben normálisan edzenek,időnként eldurran egy vaskos poén,mindenki röhög.
Ha rendes gyúrósokkal edzel,sokkal motiválóbb.Ha fél órát űl bámészkodva valaki,előbb-utóbb kitúrják.
Mondjuk speciel az Ipoddal nem tudom mi a baj, az én fülemben is az van, főleg azért, hogy a hülye dumákat és okoskodásokat ne halljam meg, és ha egy mód van rá hagyjanak békén edzeni. A parfüm szintén érthetetlen számomra, hogy miért gáz... csak az az igazi gyúrós aki büdös? :D
Na viccet félretéve, óvakodj attól a helytől ahol sokan edzenek papucsban! :D :D: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!