Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kemény edzés lusta embereknek...

Kemény edzés lusta embereknek Budapesten?

Figyelt kérdés
Ez most egy kicsit hülyén fog hangzani, de van olyan hely Budapesten, ahol spártai módszerekkel bírják rá az embert az edzésre és a folyamatos testmozgásra? Sajnos én elég lusta vagyok és hajlamos vagyok abbahagyni az edzést ha épp nincs hozzá kedvem. Viszont szeretnék megszabadulni a fölöslegtől és vmilyen szintű edzettségre is szert tenni. Nekem szükségem van rá, hogy valaki a hátam mögött álljon és üssön vagy kiabáljon, ha nem csinálom úgy az edzést, ahogy azt kell és ezt folyamatosan.
2017. jan. 23. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Épp eszű ember nem így kezdi vagy fogja elkezdetni. Hamar lesérülsz, illetve megunod. Csak fokozatosan lehet kezdeni mindent... A többi csakis a te fejedben dől el!
2017. jan. 23. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:

"Épp eszű ember nem így kezdi vagy fogja elkezdetni. Hamar lesérülsz, illetve megunod. Csak fokozatosan lehet kezdeni mindent... A többi csakis a te fejedben dől el!"

Az én fejem nem ér semmit, én nem bízok meg saját magamban. Engem gyerekkoromtól kezdve vertek, így bírtak rá hogy megtegyek valamit. Én hozzászoktam ehhez. Nekem szükségem van az agresszióra, és a katonai szigorra hogy képes legyek cselekedni.

Az a helyzet hogy hihetetlenül lusta vagyok és nagyon kevés az önbizalmam és az akaraterőm. Nekem egyszerűen kell az hogy valaki a hátam mögött álljon „korbáccsal” és üssön, amíg nem edzek rendszeresen. Ha azt érzem hogy fenyegetve vagyok, akkor mindent meg tudnék csinálni. Én nagyon nehezen bírom rá magamat akármire, ezért volna szükségem ilyen drasztikus módszerekre.

2017. jan. 23. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába ez,mert tart az edzés másfél órát,elégetsz egy csomó kalóriát oké,de az edző nem fog ott állni egész nap és megakadályozni,hogy egyed egész nap a szénhidrátot.A fölöslegtől megszabadulás meg az étrend betartásán múlik.
2017. jan. 23. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha arról van szó, én hajlandó lennék külön fizetni ilyen (hivatalos, edzői képesítéssel rendelkező) szolgáltatásért is. Csak bírjon rá engem (ha kell, erőszakkal) a testmozgásra. Az a baj, hogy ismerem magam elég jól és sajnos hiába tudom magamról hogy ha belefognék bármilyen edzésbe, egy idő után úgyis otthagynám (mondván, hogy nincs elég "időm" vagy "energiám" rá). Mivel már volt erre példa.

Gondolom úgyse lehet segítségre számítani magyar viszonylatban. Ezt a kérdést sem tudom hogy minek tettem fel igazából, hiszen idáig azt tapasztaltam hogy érdemi választ úgyse kapok a kérdéseimre, többnyire csak "vicceskedvű" trollok válaszolnak rá.

Úgyhogy tekintsétek ezt a kérdést tárgytalannak.

Trollok! Nyugodtan válaszolhattok (már megszoktalak benneteket), legfeljebb le lesznek pontozva a g***be.

2017. jan. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!