Nagyon félek és streszelek valamitől. Nagyon rossz érzés és nem tudom megállítani! Mit tegyek? Többi lent!
Ne törődj vele. Nekem utolsó középiskolai évem és most is hármast ad az öreg fazon, pedig már tavaly meg tavaly előtt feltornáztam magam négyesre és most sem csináltam a dolgokat másképp.
Próbáld meg, ha nem megy, akkor nem megy. Ez van. Nem lesz mindenkiből szertornász.
most 20 éves vagyok másodikos egyetemista, de... mindig is ötös voltam tesiből... sőt versenyeken voltam stb... a szertorna nekem sem volt az erősségem de mindig próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. sokszor éreztem azt amit te, de pláne mert tőlem el is várták a jó eredményeket. a tanár számított rám, bár én atlétikai versenyekre jártam, mégis nagyjából mindenben jól kellett szerepelnem...
egyszer leestem a gerendáról mert ugráltam és baromkodtam rajta. a sípcsontomról lement a csonthártya és a bordáimra is ráestem... utána csak mondogattam h semmi baj de a tanárnak szóltak a többiek és a tanár látta h úgy fáj h majd beszarok de azért tartottam magam xD
nem volt belőle nagy problémám viszont utána sérülésemből adódóan 3 hétig nem mentem gerendára.. a közelébe se... mikor felküldött rá a tanár fel is másztam nagy bátran.... majd léptem kettőt és elsírtam magam, ÉN aki világ életemben semmitől sem féltem... mindenki nézett h gyah O__O én meg leugrottam nagy káromkodások közepette sírva... persze a tanár ezek után közölte, hogy nekem ezt nem számítja bele a jegyembe, felment a gerendázás alól...
nem tudom ilyen félelmet érzel e, de ha igen akkor nem irigyellek :( viszont mindent bele a felmérésekbe!!! :D én nagyon szerettem annó a tesit :D remélem majd te is megkedveled :D bár a szertorna sosem volt az erősségem xD (ez persze a teljesítményemen nem látszódott meg xD)( szerénységem határtalan...:D ) xDD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!