Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon félek és streszelek...

Nagyon félek és streszelek valamitől. Nagyon rossz érzés és nem tudom megállítani! Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tesi órán szertornázunk és nemsokára itt az osztályozás jegye. Elég rossz vagyok tesiből és az 5 szerből kb.: 2 megy...még annyi se.Nem a jegy miatt izgulok. Az mindegy. Csak attól hogy nem megy. Nem is attól hogy az osztályom kiröhög csak félek hogy egyszerűen nem megy és nem is tudom. Lüktet a szívem és nem tudok lenyugodni. Borzasztó! A sport nem az erősségem és rossz emlékeim is vannak. Valószínű ezért. Segítsetek! :(

2017. jan. 17. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele. Nekem utolsó középiskolai évem és most is hármast ad az öreg fazon, pedig már tavaly meg tavaly előtt feltornáztam magam négyesre és most sem csináltam a dolgokat másképp.

Próbáld meg, ha nem megy, akkor nem megy. Ez van. Nem lesz mindenkiből szertornász.

2017. jan. 17. 20:10
 2/3 anonim válasza:

most 20 éves vagyok másodikos egyetemista, de... mindig is ötös voltam tesiből... sőt versenyeken voltam stb... a szertorna nekem sem volt az erősségem de mindig próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. sokszor éreztem azt amit te, de pláne mert tőlem el is várták a jó eredményeket. a tanár számított rám, bár én atlétikai versenyekre jártam, mégis nagyjából mindenben jól kellett szerepelnem...

egyszer leestem a gerendáról mert ugráltam és baromkodtam rajta. a sípcsontomról lement a csonthártya és a bordáimra is ráestem... utána csak mondogattam h semmi baj de a tanárnak szóltak a többiek és a tanár látta h úgy fáj h majd beszarok de azért tartottam magam xD

nem volt belőle nagy problémám viszont utána sérülésemből adódóan 3 hétig nem mentem gerendára.. a közelébe se... mikor felküldött rá a tanár fel is másztam nagy bátran.... majd léptem kettőt és elsírtam magam, ÉN aki világ életemben semmitől sem féltem... mindenki nézett h gyah O__O én meg leugrottam nagy káromkodások közepette sírva... persze a tanár ezek után közölte, hogy nekem ezt nem számítja bele a jegyembe, felment a gerendázás alól...

nem tudom ilyen félelmet érzel e, de ha igen akkor nem irigyellek :( viszont mindent bele a felmérésekbe!!! :D én nagyon szerettem annó a tesit :D remélem majd te is megkedveled :D bár a szertorna sosem volt az erősségem xD (ez persze a teljesítményemen nem látszódott meg xD)( szerénységem határtalan...:D ) xDD

20/L

2017. jan. 19. 01:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettőtöknek. Nagyon sajnálom ami veled történt. Két 5-öst és két 3-ast sikerült beszereznem és megnyugodtam. Tényleg köszönöm még egyszer
2017. jan. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!