Voltam karatén és egy kicsit megerőlettem magam és elkezdett reszketni a kezem és a lábam ez baj?
Figyelt kérdés
Elèggè idegesitő mert amikor àlltam egyhelyebe látszott hogy reszket a lábam amikor viszont futottam akkor nem kb 40 percig reszkettem egy kicsit fèlek :( Segitsetek2016. szept. 28. 22:07
1/4 A kérdező kommentje:
Megerőltettem elnèzèst
2016. szept. 28. 22:09
2/4 A kérdező kommentje:
Egyhelybe * Nem tudok irni xD
2016. szept. 28. 22:09
3/4 anonim válasza:
Nem gaz:D elofordul.pihenj egy kicsit és legközelebb ésszel mert ezzel nem leszel elorebb csak feleslegesen lefárasztó magad és megterheled a szervezetedet. A testednek hozzá kell szokni ehhez ami 3-4 ilyen órát vesz igénybe,addigb pedig csak annyit csinálj különböző gyakorlatokbol amit el is bírsz.
4/4 A kérdező kommentje:
De ott azt kell csinàlni amit a tanár mond és elèg nehèz
2016. okt. 1. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!