Tudtok mondani jó sportegyesületeket?
Valamit már nagyon szeretnék sportolni, no meg fogyni is egy kicsit, ám sajnos az iskola mellett nincsen rá annyi időm.
Mostanában azonban csökkennek a kötelességeim a suliban, és ezért gondoltam, hogy elmegyek valahova sportolni. Egyáltalán nem szeretném versenyszerűen űzni, hiszen valószínűleg lennének olyan alkalmak is, amikor nem tudok megjelenni a sok tanulnivaló miatt. A sportág az szinte teljesen mindegy (csak futást ne, azért annyira nem szeretek futni, hogy csak azzal foglalkozzak), csak valahol Budapesten legyen. Ami még fontos nekem, az az, hogy jó legyen a közösség, és hogy megértsék, hogy nem szeretnék/nem lesz alkalmam versenyezni, és hogy lehet, hogy nem tudok minden egyes edzésre elmenni a suli miatt.
Innentől az, hogy evezek vagy karatézok, az szinte mindegy, mindenre nyitott vagyok.
Esetleg van valakinek elképzelése?
Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!