Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vágjak bele az edzésbe?...

Hogyan vágjak bele az edzésbe? Bele vágjak? 😯

Figyelt kérdés

Először is beszélek egy kicsit magamról. Kiskorom óta kövérke vagyok, iskolában mindig kötekedtek velem e miatt sőt mai napig meg-meg szólnak. 14dik életévem kezdődött a 2017es év kezdetével. 2016-ban nagyon sokat változtam, sokat nőttem ès fogytam is egy pár kilót. Ezt látva elhatároztam, hogy én nekivágok az edzésnek. + kb. 1 hónapja rátalàltam Sega Kutove(Сега Кутовий)-ra, nagyon érdekes története(keressetek rá.😊) van de a lényeg az hogy pár év alatt megismerhetetlenségig "àtalakult". Nagyon inspiràló-nak tartom. Szóval elszeretnék kezdeni edzeni otthon, otthon található dolgokkal. Persze nem ilyen edzőtermi szintű edzésre gondolok. Csak minimális és ha a szüleim látnák, hogy én komolyan gondolom+ látnànak valami kis vàltozàst megengednék, hogy edzőterembe jàrjak. De megszeretném kérdezni, hogy nem korai ez és ha nem akkor  szeretnék tippeket kèrni, hogy milyen gyakorlatokat végezzek és miket csinàljak. Esetleg videókat is elfogadok.

Ui.: bocsi a sok rizsàért.

2017. jan. 16. 22:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Сега Кутовий*
2017. jan. 16. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Na dikk az a betu nem akar oda irodni.
2017. jan. 16. 22:46
 3/5 anonim válasza:

Hahaha :)

Én is pont fogyni akarok ha van kedved írhatsz és csinalhazjuk együtt

17/L

2017. jan. 16. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Attól még hogy azt irtam hogy kövér vagyok az nem azt jelenti hogy fogyni akarok.
2017. jan. 16. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:

zsírból nem lesz izom, szóval agreszívkodhatsz szerencsétlen kislánnyal, de fogynod kell... akár akarsz akár nem...

Olvasd el a Sárga kapszula című ebookot

utána ha otthon akarsz edzeni, akkor Fegyencedzés 1-2-3, és Dan John - Beavatkozás, című könyvek.

2017. jan. 17. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!