Miért nincs tisztelet a testépítők és a küzdősportotosok iránt?
Jól van első, látom értesz a témához.
Egyrészt a testépítő nem arra készül, hogy cementeszsákokat cipeljen.
Másrészt nyugodtan ki lehet próbálni, amiről beszélsz az egy "hoax".
A kérdésre válaszolva pedig azért, mert sok hülye van mind a két oldalon.
Nekem az a személyes véleményem (bar annyira nem vagyok ebben jártas),hogy .. Sógorom is "edz" És teljesen oda meg vissza van. Egy beképzelt majom a semmire. Felvág hogy x kgból lenyom 4 szériát. Én mivel fogyni es erősödni akarok,meg mellete 2 órát kardiozom. Jött a helyzet,hogy megkértem h hasogasson fát."jajj ez nehéz". Es ott hagyta. Vagy h segítsen nekem betenni az ágyat,mert hat o eros x kg-t kinyom. Neki ez nem megy es ott hagyott.
Szóval az a baj,hogy akik tényleg tudnak es jarna nékik a tisztelet csenben vannak és csak teszik a dolgukat. Manapság sokat fordult a világ. Mas a prioritás. Ja es a legjobb h a sógorom által meg le is vagyok nézve mert én csak kardiozgatom.\balasetem előtt kung fu-ztam. Szoval nekem nem kell tiszteletet tanítani \
L
Jár annak a tisztelet aki csinál valamit!
De egy testépítő nem nagyon terheli magát, nincs mentális megterhelése. Ha elfárad, abba hagyhatja bármikor. Meg az kinézetre megy inkább, mert az erejét a termen kívül nem igazán tudja máshol használni!
Nem bírná a kőműves munkát, főleg ne az ilyen fotelharcosok beszéljenek az építészeti munkákról! Ha már 35-40 fok van mész be, meg sejpítezel a légkondis házba, a kőműves ismerőseim meg olyankor is keményen nyomják!
A küzdősportolóknak hatalmas tisztelet jár!
Nagy terhelést kapnak testileg, ami meg még rosszabb, mentálisan is!
Ezt nem tudhatja aki nem próbálta! Ott nincs hogy na most elég volt mert nem bírom, az ellenfél jön, ráadásul akkor a legkeményebben!
Az ilyen lúzerek akik tunyulnak de azért elvernék bármelyik küzdősportolót két féle kép járnak! :
1. Értelmes a küzdősportoló, nevet egyet, és eddz! Aztán még jobban maga mögött hagyja az ilyen lúzereket!
2. Ideges lesz, mert primitív! Elveri a csókát, és ő szívja majd meg! Ismerek ilyet. Úgy pofán verte a csókát hogy az álkapcsa ripityára tört, lett is bünti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!