Szerinted is bomba ez az alak?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, sajnos ezidáig csak futottam, azt viszont rendszeresen. Szeretnék terembe járni edzeni. Személyi edzőre nincs pénzem, sajnos. Átlagos magasságú (166cm) és testalkatú vagyok. Nemrég találtam ezt a videot, ilyesmi alakot szeretnék, nagyon tetszik. Miként tudom elérni? Nektek ez az alak tetszik? 21/l
légy szíves írj nemet is, kort is
2017. jan. 13. 13:04
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy tetszik! :D
Sok guggolás segít benne :D
20f
4/11 anonim válasza:
Hányszor kérdezel még rá erre a videora. Jó vastag combja van, a vádlijáról nem is beszélve. Cserébe nincs melle. Ez a bomba alak?
5/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik!
Ezt edzéssel de ami a legfontosabb helyes táplálkozással tudod elérni.
6/11 anonim válasza:
Szegény, egyáltalán nem áldotta meg az élet jó alakkal. :( Elől deszka, mindemellett széles csípők, robusztus fenék és vastag combok és vádli. Ráadásul elég fiatalon.
Továbbá a gyakorlat lényegi részét sem érzi a feltöltővel egyetemben.
7/11 anonim válasza:
A vádlija nagyon erős, de az alakját nem tudom megítélni, főleg a felsőtestét, mert nem eléggé testre simuló a felsője. Teljes testes edzés + megfelelelő értrend kell neked. A futást ne hagyagold, legfeljebb vegyél vissza belőle.
9/11 anonim válasza:
A lába, feneke tökéletes számomra, a felsőtestét nem tudom.
10/11 anonim válasza:
A mellét max. szilikonnal tudja edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!