Mit gondoltok az Ökölvívás és a Kyokushin karate vegyítéséhez?
Nagyon megtetszett a Kyokushin karate. De már kutattam. Néztem pár régebbi kérdést amit feltettel a karatéval meg a Kyokushinnal kapcsolatban. És sokan lehúzzák. De sokan írták, hogy rossz stílus nem létezik csak rossz oktatás. Hogy nem a stílustól válsz jó harcossá hanem te teszed ,,nagyjá" a stílust mert te is azok közé tartozol akik képviselik. Te határozod meg a stílust és nem az téged.
Az Ökölvívást viszont sokan mondják, hogy alap stílus. Meg nagyon jó. Ők ütnek a legjobban. És hogy a Kyosok nem tudnak ütni.
Gondoltam eltöltenék 1-3 évet boxedzéseken. Megtanulnék ütni, pontkesztyűzni. Ezzel tesztelem magamat és az akaraterőmet is. És utána átmennék Kyora.
Vélemény? Szerintem ez már jó állóharcos kombináció.
Orfeus
Te Kyokushin karatézol? Vagy Kyokushin karatéztál? Vagy már mást csinálsz? Már semmilyen küzdősportot? Vagy Kyokushinozol és csinálsz mellette mást is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!