Sürgősen meg kell nyújtanom a gerincem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A balett oktatóm azt mondta, hogyha 2 hónapon belül nem megyek le hídba akkor nem fog oktatni tovább.
Nem tudtam lemenni állásból soha, sőt. Meg sem tudom tartani magam sokáig. Mit tegyek? Hogy kezdjek neki?
Próbálok falnál lemenni, de nem hajlik eléggé a gerincem.
Kezdek elkeseredni. :(
2017. jan. 6. 20:05
1/5 anonim válasza:
a fegyencedzés híd fejezetén menj végig,10 lépése van.
kezd az elején és amelyiknél megakadsz ott kezd el az edzést a leírtak alapján minden másnap.
a gyakorlatok után pedig tartsd magad időre hídban pár menetben.
2/5 anonim válasza:
Én fitness labdával nyújtottam de beletellett egy évbe is.
4/5 anonim válasza:
Neem amúgy a balett így működik, főleg 14éves kor felett ott már nagyon érvényesül a megszoksz vagy megszöksz elv... nehéz dolog, nagyon hajlékonynak kell lenni, és semmi értelme nincs, ha nem bírod...
5/5 anonim válasza:
2 hónap alatt elég necces
nekem kb 1 év alatt sikerült megpuhítani a gerincem: sokat csináltam pl 'felfelé néző kutyá't és mindenféle testkörzéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!