Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes télen elkezdeni a...

Érdemes télen elkezdeni a futást vagy jobb tavaszig várni? A megbetegedések miként kerülhetők el?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta el akarom kezdeni, és most érzem magamban az erőt h a tettek mezejére lépjek. A célom nem a fogyás csak érzem magamon h valamit kell csináljak az egészségem fenntartása érdekében.

A gond a hideg, jobban mondva az h nem akarok beteg lenni. Azt tudom h jó rétegesen kell öltözködni, de a légutamat nem tudom betakarni és tartok tőle h valami légúti, tüdő vmi lesz a következménye. (Tudom h sokan futnak most is de ha ők nyár óta fokozatosan hozzászoktak akkor az úgy oké de ha én most kiteszem a lábam..)

Jah és a legjobb az lenne ha tapasztalatból - saját, rokon, barát példáján - alapuló válaszokat írnátok, mert szívesen fogadom a segítő szándékú hozzászólásokat is de ezekkel sajnos nem jutok előrébb. :)

2016. dec. 27. 13:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem betegedtem meg soha, pedig minuszokban is futottam. Olyan is volt h futás közben kezdett el havazni, az nagyon hangulatos volt este. :D

Én úgy csináltam h lassan kezdtem a kocogást, először kicsit kellemetlen a hideg levegő de ha bemelegedsz utána teljesen jó. Csakis orron keresztül szabad levegőt venni, meg ugye a meleg öltözék is nagyon fontos.

2020. nov. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!